Bărbatul fatal,cu ghiul şi cu celular

Stop!!!Este el,bărbatul fatal!Apare în lume cu o privire uşor aruncată de sus,cu mâinile bălăngănindu-şi-le cu tactică pe lângă corp.Se chinuie să meargă exact ca o femeie pe tocuri de 20 de centimetri la metrou şi îi iese un mers ţopăit.Are ochelari pe cap sau la ochi,depinde dacă e soare şi femei prin jur.Sunt cumpăraţi de la tarabe şi au un D&G fals pe ei.

Parchează maşina cu muzica la maxim ca să atragă atenţia iar la plecare face ca roţile să scârţâie ca să ştie lumea cine e cel mai tare.

Strigă chelnerul în gura mare ”Şefule!!!” ridicând mâna cu o brăţară de aur lucind pe ea,cu ghiulul cu piatră roşie pe degetul mic şi unghia mare de la acelaşi deget.La ce-i foloseşte acea unghie?E mai bărbat ar zice el.Eu cred că ori ca să puna sare pe roşii,ori să se scarpine cu ea prin locuri ascunse.E posibil să-l ajute şi la conserve.

Comandă suc cu pai ca să fie mai interesant şi se joacă prin el râzând gălăgios.Vorbeşte gros şi îşi trage mucii în creier in căutarea propoziţiilor inteligente pe care oricum nu reuşeşte să le reproducă.Se dă ştiutor în toate domeniile,are prieteni din toate lumile posibile şi cunoştinţe peste tot.

El e cel mai trecut prin viaţă,restul sunt doar jmecheri care încearcă să se afirme în peisaj.Are adidaşi roşii sau albaştri,depinde de echipa de fotbal favorită,şosete albe până la genunchi,blugi cu ţinte în exces şi tricouri cu texte inteligente :”hijo de puta”,”gigolo italian”, ‘’soy de puta madre” şi mulate eventual.

Are lanţ de aur şi bretonel frumos pe frunte.În maşină poartă huse cu femei despuiate,mărgele agăţate de chei şi icoane lipite în parbriz.

Dintre ticurile lui:se joacă obsesiv cu cheile de la maşină, îşi scutură blugii,îşi trage de ciorapi într-o poziţie sexy gen picior pe buturugă,vorbeşte tare la mobil ca să observe cei din jur că are sculă şi repetă din 5 în 5 secunde dreacu,încearcă mereu cauciucurile de la maşină apăsându-le greu cu piciorul iar dacă are şi inchidere din cheie e mai rău ca Garcea în ”3 fraţi de belea” când activa alarma pe maşina de gunoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu